GECKO ApS søger udadvendt og serviceminded it-supporter

GECKO står bag et af Danmarks førende online bookingsystemer. Vi søger en udadvendt og serviceminded it-supporter, der kan indgå i teamet bag GECKO-produkterne på vores kontor i Aarhus (Årslev).
 
Profil og arbejdsopgaver
Som it-supporter, vil du primært komme til at arbejde med GECKO Booking. Her er din opgave at sætte dig ind i nye og eksisterende kunders behov og udfordringer og sørger for, at der bliver taget god hånd om dem. Dialog med kunderne foregår primært over telefon og e-mail.
 
Alt efter interesser og kompetencer er der mulighed for at få egne ansvarsområder. Derudover vil der være opgaver af administrativ og salgsmæssig karakter.
 
Personlige kompetencer:

 • Serviceminded og sætter kunden i fokus
 • Er grundig og har fokus på detaljen – uden at fortabe dig i den
 • Struktureret og kan holde overblik over mange igangværende kundesager
 • Fungerer under parolen “frihed under ansvar”
 • Forstår vigtigheden af deadlines og er god til at bevare overblikket, således at du hurtigt kan omstille dig til en ændret situation
 • Kan arbejde selvstændigt såvel som i samarbejde med andre
 • Du er løsningsorienteret, går forrest og forstår at få noget fra hånden
 • Dine kollegaer ser du som medspillere, du kan forvente noget af, ligesom du også forventer noget af dig selv
 • Du har veludviklede samarbejdsevner, og med dit gode humør bidrager du positivt til fællesskabet – både fagligt og socialt
Faglige kompetencer:
 • Stærk teknisk, med flair for at lære fra dig
 • Erfaring med at tale med kunder i telefonen
 • Er flydende på dansk og engelsk i både tale og skrift
 • Stor erfaring med brug af computer og internet
Du vil komme til at arbejde i et dynamisk og idérigt miljø, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor input fra dig er vigtige og værdsættes.
 
Arbejdstiden er 37 timer/uge i tidsrummet mandag-fredag kl. 7.30-16.30. Vi forventer, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt, og senest pr. 1. januar 2021. Løn efter kvalifikationer. Derudover tilbydes pension og sundhedsordning.
 
Ansøgning og CV kan sendes til Tue Tønning på www.gecko.dk/job. Ansøgningsfrist: 10. december 2020. Ansøgninger behandles løbende. For spørgsmål til jobbet kan Tue kontaktes på job@gecko.dk eller +45 2163 3324.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
GECKO ApS blev etableret i 2001 og er en internetvirksomhed som leverer løsninger til både store og små virksomheder. Vi er 10 engagerede medarbejdere i et godt socialt miljø. På kontoret er der en uformel omgangstone samt madordning. Kontoret ligger tæt på motorvej og busser.
 

Læs mere om os nedenfor.

Gecko systemerne er bygget på en fælles platform, der løbende bliver opdateret og dermed giver dig adgang til de nyeste features uden meromkostninger. Derudover byder vi på gratis telefon og e-mail support, sikre hostingfaciliteter, flere daglige backups og meget mere.

Booking

Fuldstændig konfigurerbart bookingsystem til alle brancher, direkte på din hjemmeside. Med blandt andet: E-mail- og SMS påmindelser, kassesystem, forskellige bookingtyper og meget mere.

Event

Få hjælp til tilmelding og administration af kurser, arrangementer, mv. Modulet indsættes på din eksisterende hjemmeside. Vælg hvilke felter der skal udfyldes ved tilmelding og send påmindelser til deltagerne.

Web

Mangler du en professionel hjemmeside, der er nem at vedligeholde? Vi udarbejder hjemmesiden efter dine ønsker og vores CMS gør det nemt selv at vedligeholde den. Hosting og daglig backup er selvfølgelig inkluderet.

Gavekort

Sælg varer og gavekort på din hjemmeside uden at investere i et dyrt shoppingsystem. Modulet indsættes på din eksisterende hjemmeside. Du kan bl.a. administrere gavekort og udstede print-selv gavekort.