GECKO ApS søger front-end udvikler

GECKO står bag et af Danmarks førende online bookingsystemer. Vi søger en dygtig front-end udvikler med flair for design og UX.
 

Om stillingen


Du kommer til at arbejde som en del af vores kompetente udviklingsteam. Dit primære arbejdsområde vil være geckobooking.dk platformen, både på desktop og mobil. 

Derudover vedligeholder vi en række hjemmesider og shopsystemer for flere kunder.
 

Dine primære opgaver bliver

 
 

Din Profil

 
 

Det er en fordel hvis du

 

Du vil komme til at arbejde i et dynamisk og idérigt miljø, hvor der er kort fra tanke til handling, og hvor input fra dig er vigtige og værdsættes.
 
Arbejdstiden er 37 timer/uge i tidsrummet mandag-fredag kl. 7.30-16.30. Vi forventer, at du kan tiltræde stillingen snarest muligt, og senest pr. 1. december 2021. Løn efter kvalifikationer. Derudover tilbydes pension og sundhedsordning.
 
Ansøgning og CV kan sendes til Tue Tønning på www.gecko.dk/job. Ansøgningsfrist: 15. november 2021. Ansøgninger behandles løbende. For spørgsmål til jobbet kan Tue kontaktes på job@gecko.dk eller +45 2163 3324.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
GECKO ApS blev etableret i 2001 og er en internetvirksomhed som leverer løsninger til både store og små virksomheder. Vi er 10 engagerede medarbejdere i et godt socialt miljø. På kontoret er der en uformel omgangstone samt madordning. Kontoret ligger tæt på motorvej og busser.
 

Gecko systemerne er bygget på en fælles platform, der løbende bliver opdateret og dermed giver dig adgang til de nyeste features uden meromkostninger. Derudover byder vi på gratis telefon og e-mail support, sikre hostingfaciliteter, flere daglige backups og meget mere.

Booking

Fuldstændig konfigurerbart bookingsystem til alle brancher, direkte på din hjemmeside. Med blandt andet: E-mail- og SMS påmindelser, kassesystem, forskellige bookingtyper og meget mere.

Event

Få hjælp til tilmelding og administration af kurser, arrangementer, mv. Modulet indsættes på din eksisterende hjemmeside. Vælg hvilke felter der skal udfyldes ved tilmelding og send påmindelser til deltagerne.

Web

Mangler du en professionel hjemmeside, der er nem at vedligeholde? Vi udarbejder hjemmesiden efter dine ønsker og vores CMS gør det nemt selv at vedligeholde den. Hosting og daglig backup er selvfølgelig inkluderet.

Gavekort

Sælg varer og gavekort på din hjemmeside uden at investere i et dyrt shoppingsystem. Modulet indsættes på din eksisterende hjemmeside. Du kan bl.a. administrere gavekort og udstede print-selv gavekort.